2022-2023 İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
✅2022-2023 İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ve Belediye Başkan V. Şadiye ÖZTÜRK 2022-2023 Eğitim Öğretim önemi nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, İlköğretim Haftası Kutlama programına katıldılar.
Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından, Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesinden düzenlenen etkinlikte, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan İlköğretim Haftası kutlama programı öğrencilerin şiir okumaları, Milletvekili mesajlarının okunması, Milli Eğitim Müdürü Süleyman ŞAHİN’ in günün anlam ve önemini belirten konuşması, 4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği sunması, ardından 1. Sınıf öğrencilerinin bayrağımızın altından geçerek sınıflarına girmesi ve İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa DÜZGÜN’ ün 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ders zilini çalmasıyla son buldu.
Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleşen İlköğretim haftası kutlama programına Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, Belediye Başkan V. Şadiye ÖZTÜRK, İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi parti, temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz öğrencilerimizle yakından ilgilendiler ve yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.