19 EYLÜL ŞEHİT VE GAZİLER GÜNÜ OLMASI MÜNASEBETİ İLE İLÇEMİZ ŞEHİTLİNDE TÖREN DÜZENLENDİ.
✅19 Eylül Şehit ve Gaziler günü olması münasebeti ile ilçemiz şehitliğinde tören düzenlendi.
İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclisi Üyeleri şehit aileleri ve gazilerimizin katıldığı törende çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Törende günün önemine yönelik şiirler, Milletvekili mesajlarının okunmasının ardından gazilerimiz onuruna verilen yemek programına geçildi.
Şehitlerimiz adına dualar okunduktan sonra Kaymakamımız Sayın Mustafa DÜZGÜN ve Belediye Başkanımız Mehmet UZUN günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaptılar ve katılımcılarla teşekkür ettiler.