Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti
Tarih: 10.8.2017 Bu Yazı 708 Defa Okundu
Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu ilçemizi ziyaret etti.

Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu ilçemizde ağırladık.

Bakan Eroğlu,   Musa Can Meydanı'nda düzenlenen "DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni"ne katıldı.

Eroğlu, buradaki konuşmasında,  Erfelek'in bir orman ilçesi olduğunu ve özellikle kestanesiyle adından söz ettirdiğini belirterek, bakanlık olarak ilçede kestane ormanları oluşturacaklarını ve 49'ar yıllığına orman köylülerine kiralayacaklarını söyledi.

Kestanenin balının da çok değerli olduğuna işaret eden Eroğlu, orman teşkilatlarının, kestane balı üretmek isteyen her vatandaşa gerekli desteği vereceğini dile getirdi.

Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından tesislerin temeli atıldı, çiftçilere sertifikaları verildi.

Foto Galeri
Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu İlçemizi Ziyaret Etti