BAŞKNIMIZ ŞEHİT RAFET ÇETİN AİLESİNE ŞEHADET YIL DÖNÜMÜNDE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, Şehit Rafet ÇETİN Ailesine Şehadet Yıl Dönümünde Ziyaret Gerçekleştirdi.????????????????
İlçemizin bir kahramanı olan Şehit Rafet ÇETİN ’in şehadet yıl dönümünde, Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, İlçe Kaymakamı Sayın Sercan YILDIZ ile birlikte şehidin ailesini ziyaret etti.
Bu özel günde şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, şehidin aziz hatırasını yaşatma ve ailenin yanında olduklarını hissettirme amacıyla bu anlamlı ziyareti gerçekleştirdi.
Belediye Başkanımız Mehmet UZUN, şehidimizin ailesine olan desteğin devam edeceğini ve şehidin aziz hatırasının daima yaşatılacağını vurguladı.